MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Aqua Schoolbordenverf 250 ml

Avis Aqua Schoolbordenverf is een watergedragen verf voor wand- en schoolborden van hout en metaal. Avis Aqua Schoolbordenverf is beschrijfbaar met alle gebruikelijke krijtsoorten, behalve krijt op oliebasis (vetkrijt).

Avis
Kies je inhoud:
€12,95 €7,50
€6,20 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 5 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Aqua Schoolbordenverf is een watergedragen verf voor wand- en schoolborden van hout en metaal. Avis Aqua Schoolbordenverf is beschrijfbaar met alle gebruikelijke krijtsoorten, behalve krijt op oliebasis (vetkrijt).

 

Avis Aqua Schoolbordenverf - Duurzaam en Veelzijdig

Bent u op zoek naar een hoogwaardige schoolbordenverf? Dan is Avis Aqua Schoolbordenverf de perfecte keuze! Bij Verf en Behangland hebben we een breed assortiment aan verfproducten, en Avis Aqua Schoolbordenverf is een absolute favoriet. Deze duurzame en veelzijdige verf is speciaal ontworpen voor schoolborden of voor het creëren van een speelse krijtmuur in de keuken of kinderkamer.

 

Milieuvriendelijk en Gebruiksvriendelijk

Avis Aqua Schoolbordenverf is een milieuvriendelijke optie, omdat het op waterbasis is en vrij is van schadelijke oplosmiddelen. Het heeft een lage geur en is eenvoudig schoon te maken met water en zeep. Bovendien is deze verf gebruiksvriendelijk, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren schilders als doe-het-zelvers. Het droogt snel op en heeft een uitstekende dekking, waardoor u snel en efficiënt kunt schilderen.

 

Langdurige Prestaties en Veelzijdigheid

Avis Aqua Schoolbordenverf staat bekend om zijn langdurige prestaties. Het is bestand tegen dagelijks gebruik en kan goed tegen stoten en krassen, waardoor het uitermate geschikt is voor drukbezochte ruimtes zoals klaslokalen en vergaderzalen. Daarnaast is deze verf zeer veelzijdig. Het hecht goed op diverse ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

 

Creatieve Mogelijkheden en Unieke Uitstraling

Met Avis Aqua Schoolbordenverf kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Het biedt eindeloze mogelijkheden om uw schoolbord te personaliseren. U kunt het gebruiken om notities, tekeningen en berichten op te schrijven, of zelfs als een decoratief element in uw interieur. Met deze verf creëert u een unieke uitstraling die zowel functioneel als stijlvol is.

 

Bestel Avis Aqua Schoolbordenverf bij Verf en Behangland

Als u op zoek bent naar hoogwaardige schoolbordenverf, dan is Avis Aqua Schoolbordenverf de perfecte keuze. Bij Verf en Behangland kunt u deze verf gemakkelijk bestellen. We bieden een ruim assortiment aan verfproducten van topkwaliteit, en onze deskundige klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij uw keuze. Bestel vandaag nog Avis Aqua Schoolbordenverf en ontdek de vele voordelen van deze duurzame en veelzijdige verf!

  • P102
0 sterren op basis van 0 beoordelingen