MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Anza MicMex Muurverfroller Gladde Wanden

Anza Micmex -Microvezel muurverfrol is geschikt voor een medium ondergrond en geeft een zeer fijne structuur. De Anza Micmex roller is Anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Anza Micmex -Microvezel Roller is geschikt voor alle soorten muurverf.

Anza
Kies je inhoud:
€2,62 €2,10
€1,74 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 86 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Anza Micmex Muurverf Roller

Ontdek de Voordelen van de Anza Micmex Muurverf Roller

Hoogwaardig Microvezel Materiaal

De Anza Micmex Muurverf Roller is gemaakt van hoogwaardig microvezel materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf en een glad resultaat op de muur.

Uitstekende Verfopname en Geschikt voor Diverse Ondergronden

De Anza Micmex roller is Anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Anza Micmex -Microvezel Roller is geschikt voor alle soorten muurverf en diverse ondergronden.

Heb je een spiegelgladde muur, dan kan je het beste gebruik maken van de Anza Antex Platinum muurverfroller of de Anza Elon muurverfroller.

 

Duurzaam en Herbruikbaar

De duurzame constructie van de roller maakt hem herbruikbaar, waardoor je kosten bespaart op langere termijn. Alle varianten zijn te gebruiken in combinatie met een verfrolbeugel. Kies het zelfde formaat als je roller, dan past deze altijd perfect.

Waarom Kiezen voor Verf en Behangland?

Deskundig Advies en Snelle levering

Onze experts staan klaar om je te voorzien van deskundig advies over het gebruik van de Anza Micmex Muurverf Roller en andere schilderbenodigdheden.

Bestel vandaag voor 16:00 uur en ontvang je bestelling morgen al in huis. Wij begrijpen dat jouw project geen vertraging mag oplopen. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Bel ons op 0172 533276, stuur een WhatsApp-bericht naar 06 21303054, of e-mail naar [email protected].

23-02-2024 11:33

Smeert fijn

11-12-2022 17:59

Doet zijn werk en afgeschuinde kanten

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen