MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Specials

 

Bekijk ons assortiment van speciale spuitbus lakken hieronder en bestel vandaag nog! Verf en Behangland heeft een uitgebreid assortiment radiatorlakken, hittebestendige lakken, technische en lijnmarkering sprays. Snelle levering en ruime voorraad altijd voor de scherpste prijzen.

Lees verder

Showingof 67 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 67 item(s)

Ons aanbod speciale spuitbus lakken:

Radiatiorlakken bieden niet alleen een mooie, duurzame afwerking, maar zijn ook bestand tegen hitte en corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor het gebruik op radiatoren.

Hittebestendige lakken zijn ideaal voor het verven van objecten die aan hoge temperaturen worden blootgesteld, zoals barbecue's, kachelpijpen en uitlaten van auto's en motoren. Onze hittebestendige lakken bieden uitstekende bescherming tegen corrosie en hitte, en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Technische sprays bieden een gemakkelijke en effectieve manier om uw apparatuur en gereedschap te onderhouden en zijn ook bestand tegen extreme omstandigheden en temperatuurschommelingen. Met onze technische sprays kunt u er zeker van zijn dat uw apparatuur en gereedschap goed beschermd zijn tegen corrosie en slijtage, en dat ze optimaal blijven presteren.

Markeringsspray dienen om duidelijke en duurzame markeringen aan te brengen op verschillende oppervlakken, zoals beton, gras, asfalt en metaal. Of u nu op zoek bent naar een spray voor het markeren van sportvelden, wegen, parkeerplaatsen of bouwplaatsen, wij hebben de juiste spray voor u.

Accessoires om het aanbrengen van de spuitbus lakken eenvoudiger te maken; spuitpistol, spuitmasker, microvezel doeken en spuitmondjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »