MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Primers

 

Waarom primer spuitbussen gebruiken?

Een primer is een onmisbare stap bij het schilderen. Het zorgt voor een goede hechting van de verf op het oppervlak en zorgt voor een egale basislaag.

 

Primer spuitbus - Efficiënt en gemakkelijk in gebruik

Primer spuitbussen zijn efficiënt en gemakkelijk in gebruik. Door de spuitbus te gebruiken, kan de primer gelijkmatig worden aangebracht op het oppervlak. Dit resulteert in een egale basislaag die perfect geschikt is voor de daaropvolgende verflagen. Bovendien bespaart het gebruik van een spuitbus tijd en moeite ten opzichte van het handmatig aanbrengen van de primer met een kwast of roller.

Lees verder

Showingof 21 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 21 item(s)

 

Primer spuitbus - Een goede hechting van de verf

Een primer spuitbus zorgt voor een goede hechting van de verf op het oppervlak. De primer vult kleine gaatjes en oneffenheden op, waardoor de verf beter hecht en een langere levensduur heeft. Door een primer te gebruiken voorkomt u bovendien dat de verf afbladdert of vroegtijdig slijt.

 

Primer spuitbussen geschikt voor verschillende ondergronden

Primer spuitbussen zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof en steen. Dit maakt het een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor verschillende klussen. Of u nu een kastje wilt schilderen of een metalen hekwerk, met een primer spuitbus bent u verzekerd van een goede basislaag.

Primers in spuitbussen van Verf en Behangland zijn sneldrogend en ideaal voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.

Zink & Alu Spray van Verf en Behangland zijn sneldrogend en zorgen voor een uitstekende hechting met verzinkt en onbehandeld staal. 

Spuitplamuur producten van Verf en Behangland zijn ideaal omkrassen en beschadigingen spiegelglad te maken en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

Roestomvormers van Verf en Behangland kan gebruikt worden op ijzer, (blank) metaal en om roestplekken op voertuigen, machines en andere metalen objecten. Dit product realiseert een ultieme basislaag.

 

Bekijk ons assortiment spuitbussen

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste primer spuitbus voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies.

U kunt ons bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054 of e-mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »