MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

wijzonol

Wat doet kleur?

Kleur heeft invloed op hoe we een ruimte beleven. Het heeft invloed op de sfeer, maar ook op de vorm van een ruimte. Kleuren kunnen rust of juist activiteit stimuleren. Een werkkamer vraagt daarom om een ander kleurkeuze dan een slaapkamer. Warme kleuren zijn opwekkend en koude kleuren temperen juist. Kleurgebruik kan een ruimte groter, langer of juist kleiner aan laten voelen. Met de juiste kleurkeuze kun je in een ruimte optimaal resultaat behalen.

 

Elke ruimte een eigen functie en kleur

Door te spelen met kleur, te werken met vlakken of juist verschillende muren te accentueren, is het volledig beïnvloedbaar hoe je een ruimte beleeft. Gebruik kleuren die dicht bij elkaar liggen (ton-sur-ton) om ze goed tot hun recht te laten komen. Dit geeft een rustig en behaaglijk gevoel. Het goed gedoseerd toepassen van een accentkleur kan juist een heel prikkelend effect geven op een ruimte. Met onze handige tips, geef je elke ruimte zijn eigen functie, waardoor deze maximaal tot zijn recht komt. Durf, experimenteer, leef je uit!
Helaas hebben wij nog geen kleuren kiezer bij onze producten. Wilt een kleur zoeken kunt u dat doen via de onderstaande links.

Kleur op je muur. Welke kleur waar?

Kleurgebruik kan een ruimte groter, langer of juist kleiner aan laten voelen. Je kunt gezelligheid en sfeer verhogen met de juiste kleur. Of juist kalmte en harmonie brengen. Welke kleur pas je waar toe? En welk effect heeft het op de ruimte?

Accentkleur op de achtergrond

Een accentkleur op de achtergrond, trekt de ruimte naar je toe. Één muur in een ruimte een accentkleur geven zorgt ervoor dat het een eyecather wordt. De aandacht wordt getrokken door deze muur. Vaak wordt in een slaapkamer de wand achter het hoofdeinde van het bed van een andere kleur voorzien om een cosy slaapkamer te creëren.

Sikkens Kleuren

Wijzonol Kleuren

Alle Waaiers

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »