MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Silolak

 

Silolak: Bescherming betonnen veevoeder- en mestsilo's

Silolak is een buitenlak voor het beschermen van betonnen veevoeder- en mestsilo's. Het heeft een hoge hardheid waardoor voertuigen er gemakkelijk over heen kunnen rijden. Het is zeer makkelijk te verwerken en na het aansmeren is het reukloos, geurloos en niet giftig.

Lees verder

Showingof 5 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 5 item(s)

Kenmerken van Silolak

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Goede dekking
  • Waterafstotend
  • Zuur- en alkali-bestendig
  • Geschikt voor drinkwaterbakken (geen menselijke consumptie)
  • Niet UV-bestendig, alleen voor niet-dagziend werk

 

Gebruiksaanwijzing Silolak

Zorg dat de ondergrond droog is en vrij van vet en vuil. Loszittende oude teer- of bitumenlagen verwijderen. Voor een goede bescherming op nieuw werk tenminste 2 lagen aanbrengen. Bij toepassing op beton de eerste laag met 5 á 10% terpentine verdunnen om een goede indringing en hechting te bewerkstelligen. Tenco Bitumen Silolak aanbrengen met een kwast, bokkenpoot, verfroller of verfspuit. NIET met een zgn. rubbertrekker. Voor en tijdens gebruik goed roeren, verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 5 °C

 

Bestel uw Silolak bij Verf en Behangland

Wacht niet langer en ontdek de vele voordelen van Silolak bij Verf en Behangland. Bestel vandaag nog en geef je houten oppervlakken de bescherming en afwerking die ze verdienen! Heeft u vragen dan kunt u ons bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054 of e-mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »