MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Goudhaantje Serie 750 Gebogen Lyon Penseel

Goudhaantje Lionpenseel, gebogen, wit haar, zilveren bus handgemaakt. De Goudhaantje kwast van het type bokkepoot is een kwast van 100% chinees varkenshaar. Deze Goudhaantje kwast is geschikt voor het schilderen van terpentine- en waterverdunbare verf.

Goudhaantje
Kies je inhoud:
€11,57 €5,50
€4,55 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Goudhaantje Serie 750 Gebogen Lyon Penseel: Voor Professioneel Schilderwerk

Ontdek het Goudhaantje Serie 750 Gebogen Lyon Penseel bij Verf en Behangland. Dit hoogwaardige lionpenseel is gebogen van vorm, heeft wit haar en een zilveren bus, en is met de hand vervaardigd voor optimale prestaties. De Goudhaantje kwast, ook bekend als een bokkepootkwast, is vervaardigd van 100% Chinees varkenshaar en is geschikt voor het aanbrengen van zowel terpentine- als waterverdunbare verf.


Kenmerken van het Goudhaantje Serie 750 Gebogen Lyon Penseel:

Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van wit Chinees varkenshaar en voorzien van een zilveren bus voor duurzaamheid en precisie.
Gebogen Vorm: Ideaal voor precieze schilderklussen en het bereiken van moeilijk bereikbare plekken.
Handgemaakt: Met zorg met de hand vervaardigd voor vakmanschap en optimale prestaties.
Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel terpentine- als waterverdunbare verven, waardoor het penseel geschikt is voor diverse schilderprojecten.


Specificaties:

Type: Gebogen Lyon Penseel (bokkepootkwast)
Haar: Wit Chinees Varkenshaar
Bus: Zilver
Geschikt voor: Terpentine- en waterverdunbare verven


Met het Goudhaantje Serie 750 Gebogen Lyon Penseel ben je verzekerd van professioneel schilderwerk en uitstekende resultaten bij al je verfklussen. Koop nu bij Verf en Behangland en breng je schilderprojecten naar een hoger niveau!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen