MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Syntrex - Maling Woodprotection Houtcoat Zwart 5 Liter

Maling Houtcoat Zwart is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen tegen veroudering door weersinvloeden.

€69,95 €49,95
€41,28 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 5
Voor 16.00 besteld vandaag verzonden, indien niet beschikbaar maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzenden in NL vanaf € 75,-
Voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden
Advies nodig: Bel 0172 533 276

Beschrijving Maling Houtcoat Zwart

Maling Houtcoat Zwart is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen tegen veroudering door weersinvloeden. Houtcoat kan zonder problemen over oude koolteer en carbolineum lagen aangebracht worden. Houtcoat is beperkt UV bestendig en zal verkleuren onder invloed van zonlicht. Houtcoat van Maling dringt diep in het hout en voorkomt dat het hout uitdroogt en barst. Wanneer het hout gedehydrateerd is en scheuren bevat, zal het water vrij in het hout doordringen en uiteindelijk zal het hout gaan rotten. Wanneer u uitdroging voorkomt dan voorkomt u dat het hout zal wegrotten.

Houtcoat kan zowel op nieuw als eerder met carbolineum of creosoot behandeld hout worden toegepast. Maling Houtcoat Zwart is zeer geschikt voor het beschermen van spoorbielzen en/of rolborders en wordt ook toegepast voor de bescherming van douglas of lariks palen die in de grond geplaatst worden. Bescherm je houten palen niet dan zullen deze binnen een paar jaar net boven het maaiveld wegrotten.

 

Eigenschappen Maling Houtcoat Zwart

Maling Houtcoat Zwart bezit conserverende en vochtwerende eigenschappen. Bezit zeer goede waterafstotende eigenschappen. De ideale oplossing voor langdurige houtbescherming in de open lucht. Verochem Houtcoat Zwart blijft elastisch, hard dus niet uit.

 

Technische gegevens Maling Houtcoat Zwart

  • Toepassing: Buiten
  • Ondergrond: Hout
  • Inhoud: 5L, 20L
  • Kleur: Zwart
  • Afwerking: Zijdemat
  • Verbruik: 5-8m2 per/liter
  • Verdunning: White Spirit

 

Gebruiksaanwijzing Maling Houtcoat Zwart

Maling Houtcoat Zwart is in dikke lagen aan te brengen op het houtoppervlak en trekt goed in het hout. Voor onbehandeld hout en bij sterk zuigende ondergrond een tweede laag aanbrengen. De ondergrond moet goed droog en schoongemaakt zijn voordat met de behandeling kan worden gestart. Maling Houtcoat Zwart kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitpistool. Na 4 uur bij 20°C is de film handdroog, na 8 uur is de film hanteerbaar. Houtcoat niet verwerken bij een temperatuur lager dan 0°C. Gebruik het product op een droge, vet-, en stofvrije ondergrond. Het product enkel verdunnen door middel van White Spirit. Na gelang gewenste laagdikte dit product in 2 a 3 lagen aanbrengen.

 

Opslag Maling Houtcoat Zwart

Ten minste 2 jaar vanaf productiedatum, mits opgeslagen bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C in onaangebroken originele verpakking.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »