MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Epoxy Resin

 

De Epifanes Clear Epoxy Resin van verfenbehangland.nl heeft een optimaal vloeivermorgen and UV filter die resulteren in een hard, krasvast oppervlak zonder vergeling.

Lees verder

Showingof 3 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 3 item(s)

Wat is Epoxy Resin?

Epoxy resin is een thermohardende kunststof die bestaat uit een hars en een verharder. Wanneer deze twee componenten worden gemengd, ontstaat er een chemische reactie die zorgt voor een harde en sterke afwerking. Epoxy resin wordt vaak gebruikt als coating of afwerking voor vloeren, meubels, kunstwerken en boten.

 

Voordelen van Epoxy Resin

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van epoxy resin. Zo is het zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën. Het is ook waterbestendig en kan goed tegen hoge temperaturen.

 

Toepassingen van Epoxy Resin

Epoxy resin kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo wordt het vaak gebruikt als afwerking voor vloeren, meubels en kunstwerken. Maar het wordt ook veelvuldig ingezet voor boten en andere watersporttoepassingen vanwege de waterbestendigheid. Bovendien kan epoxy resin worden gebruikt als coating voor beton en andere oppervlakken om ze te beschermen tegen slijtage en chemicaliën.

 

Epoxy Resin kopen bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kun je terecht voor kwalitatieve epoxy resin producten. Of je nu op zoek bent naar een coating voor je vloer, meubels of kunstwerken, wij hebben altijd de juiste oplossing voor je. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »