MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Verfafbijt

 

Verf en Behangland biedt verfafbijt van Epifanes. Een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle soorten één- en tweecomponent coatings, vernissen, antifoulings en epoxyverven.

Lees verder

Showingof 1 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 1 item(s)

Verwijder oude verflagen efficiënt met onze verfafbijt voor de boot

Op zoek naar een effectieve manier om oude verflagen op uw boot te verwijderen? Verf en Behangland biedt de perfecte oplossing: onze hoogwaardige verfafbijt speciaal ontwikkeld voor gebruik op boten. Met onze verfafbijt kunt u oude verflagen gemakkelijk en efficiënt verwijderen, waardoor uw boot klaar is voor een nieuwe verfbeurt.

 

De voordelen van onze verfafbijt

Onze verfafbijt biedt tal van voordelen voor bootbezitters. Ten eerste is het een krachtige formule die zelfs de meest hardnekkige verflagen kan verwijderen, inclusief meerlaagse en oude verflagen. Het bespaart u tijd en moeite in vergelijking met handmatig schuren of krabben. Onze verfafbijt is ook veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken, zoals glasvezel, metaal en hout, zonder schade aan te richten.

 

Eenvoudig in gebruik en veilig

Bij Verf en Behangland begrijpen we dat gebruiksgemak en veiligheid belangrijk zijn bij het werken met verfafbijt. Onze verfafbijt is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller en hecht goed aan het oppervlak. Het druipt niet en heeft een langere inwerktijd, waardoor het effectief kan werken. Bovendien is onze verfafbijt veilig in gebruik en bevat het geen schadelijke chemicaliën die de boot of het milieu kunnen aantasten.

 

Verwijder oude verflagen met producten van Verf en Behangland

Met de verfafbijt van Verf en Behangland kunt u oude verflagen op uw boot gemakkelijk verwijderen en een schone basis creëren voor een nieuwe verfbeurt. Bezoek onze winkel of website en ontdek ons assortiment hoogwaardige verfafbijtproducten voor de boot. Maak uw boot klaar voor een frisse nieuwe look en geniet van uw tijd op het water. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »