MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Boven de Waterlijn


Bootlakken van hoge kwaliteit

Is uw boot toe aan een nieuw kleurtje of is het huidige verfsysteem aan vervanging toe? Verf en behangland heeft een uitgebreid assortiment standaard bootlakken van Epifanes en Tenco. Wilt u een specifieke kleur kies dan voor een industrielak van Wijzonol, deze mengen we in alle gewenste kleuren.

Bootlakken voor elk type boot en elk soort materiaal hebben we de juiste lak in huis.

Primer met de juiste eigenschappen voor elke ondergrond.

Topcoat producten van Verf en Behangland zijn gemakkelijk aan te brengen, makkelijk te onderhouden en bieden roestwerende bescherming.

Lees verder

Showingof 54 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 54 item(s)

Tips voor het aanbrengen van bootlak

Het aanbrengen van bootlak vergt de nodige kennis en vaardigheid. Bij Verf en Behangland geven we u graag tips voor het aanbrengen van de lak op uw boot. Zo is het belangrijk om de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te hebben, en om de lak in dunne lagen aan te brengen. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te adviseren.

 

Online bestellen bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u gemakkelijk online uw bootlakken bestellen. Dankzij onze snelle levering heeft u de lakken snel in huis. Ook voor advies en informatie kunt u bij ons terecht. U kunt ons bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »