MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bleko Vloeibare Ontstopper 1 Liter

Deze vloeibare ontstopper is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen. Tevens voor het verwijderen van haar en zeepresten.

€4,08 €4,00
€3,31 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3

Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Verzendkosten NL €6,95 | gratis vanaf €75,-
Voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden
Advies nodig? Bel 0172 533 276

Deze vloeibare ontstopper is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen. Tevens voor het verwijderen van haar en zeepresten. Het product heeft als groot voordeel dat er geen warmteontwikkeling plaatsvindt bij het doseren in de verstopte afvoer waardoor heftig spetteren voorkomen wordt en kunststofleidingen niet gaan smelten.

Gebruik / dosering
Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. Vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten. Laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). Uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen. Bewaar vorstvrij en niet in direct zonlicht. Vermijd bij opslag grote temperatuurschommelingen.

  • H314
15-04-2023 18:03

Uitstekend spul

5 sterren op basis van 1 beoordelingen