MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud

Voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel-en raufaserbehang, pleister, cement, hobbyartikelen van hard kunststof bijvoorbeeld Resopal, hard PVC, bakeliet, enz.

Avis
Kies je inhoud:
€83,11 €70,25
€58,06 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Aqua Metaaleffect Lak Aqua is een waterverdunbare metaaleffect lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. Niet milieubelastend, reukarm, stootvast, glansbestendig, niet vergelend met zeer goed dekvermogen en probleemloze vloeiing en een goede kantendekking.

Voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel-en raufaserbehang, pleister, cement, hobbyartikelen van hard kunststof bijvoorbeeld Resopal, hard PVC, bakeliet, enz.

  • Glansgraad: zijdeglans
  • Viscositeit: goed vloeibaar
  • Verdunning: water, geen organisch oplosmiddel gebruiken.
  • Verwerkingstemperatuur: ondergrond- en omgevingstemperatuur boven + 5 C
  • Praktisch rendement: bij het een keer schilderen, 10- 12 m2/ liter, afhankelijk van de ondergrond.

Vervanger van Avis Aqua Metallic.

 

Ontdek Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud

Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud is een hoogwaardige lakverf die zorgt voor een prachtig metaaleffect op verschillende ondergronden. Deze lakverf is speciaal ontworpen om een glanzende en duurzame afwerking te bieden met een opvallende zilveren kleur. Of je nu je meubels, accessoires, of andere objecten wilt verfraaien, Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud is de perfecte keuze om een luxueuze uitstraling aan je interieur te geven.

 

Voordelen van Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud

Schitterend metaaleffect: De gouden kleur van Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud geeft een prachtig glanzend metaaleffect aan je objecten, waardoor ze er luxe en exclusief uitzien.

Duurzame afwerking: Deze lakverf biedt een duurzame en slijtvaste afwerking die bestand is tegen dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden, waardoor je objecten langdurig mooi blijven.

Eenvoudig aan te brengen: Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud is gemakkelijk aan te brengen met een kwast of roller en heeft een snelle droogtijd, waardoor je snel kunt genieten van het resultaat.

Geschikt voor verschillende ondergronden: Deze lakverf is geschikt voor diverse ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof en muren, waardoor je veelzijdig kunt decoreren.

Uitstekende dekking: Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud heeft een uitstekende dekkracht, waardoor je met minder verf meer oppervlakte kunt bedekken, wat kostenefficiënt is.

 

Hoe gebruik je Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud?

Voor het gebruik van Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud is het belangrijk om de ondergrond goed schoon, droog en vetvrij te maken. Breng de lakverf gelijkmatig aan met een kwast of roller in lange, gelijkmatige streken voor het beste resultaat. Laat de verf goed drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voor een extra duurzame afwerking kun je meerdere lagen aanbrengen. Na het drogen kun je genieten van de prachtige gouden glans van Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud op je objecten.

 

Kies voor Avis Metaaleffect Lak Aqua Goud bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige verfproducten. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u het juiste product uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

  • H317
  • P101
  • P102
  • P280
  • P501
23-01-2024 15:15

prima lak

5 sterren op basis van 1 beoordelingen