MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Interieurlak PU Aqua Ultra Mat

Avis Aqua PU lak is een waterverdunbare, 1-komponent, transparante, niet vergelende blanke lak op basis van een PU-acrylaat. Avis Aqua PU lak is glashard, vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur.

Avis
Kies je inhoud:
€134,11 €82,75
€68,39 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Aqua PU lak is een waterverdunbare, 1-komponent, transparante, niet vergelende blanke lak op basis van een PU-acrylaat. Avis Aqua PU lak is glashard, vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. De lak is bestand tegen vocht, (drink) alcohol, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, koffie, thee, wijn, etc. echter niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen.

Alleen geschikt voor binnentoepassing. Voor de bescherming en verfraaiing van houtwerk zoals meubels, tafelbladen, panelen, vensters, deuren. Geschikt voor de afwerking van muren.

Geef uw interieur een frisse look met Avis Interieurlak PU Aqua

Avis Interieurlak PU Aqua is een hoogwaardige lak die speciaal is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Deze lak is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen bij Verf en behangland en biedt tal van voordelen waarmee u uw interieur een frisse en vernieuwde uitstraling kunt geven.

Voordelen van Avis Interieurlak PU Aqua

  • Hoge dekkracht en kleurechtheid
  • Slijt- en krasvast Sneldrogend
  • Geurarm en milieuvriendelijk
  • Makkelijk aan te brengen

 

Hoe gebruikt u Avis Interieurlak PU Aqua?

Avis Interieurlak PU Aqua is zeer eenvoudig aan te brengen. Volg de onderstaande stappen voor het beste resultaat:

  • Maak het oppervlak grondig schoon en laat het volledig drogen voordat u begint met schilderen.
  • Schud de lakbus goed voordat u deze opent.
  • Breng de lak gelijkmatig aan op het oppervlak.
  • Gebruik hiervoor een kwast, roller of spuitbus.
  • Laat de lak volledig drogen voordat u een tweede laag aanbrengt.

 

Bestel direct online of bezoek de winkel!

Bestel dit product vandaag nog bij Verf en behangland en geniet van een vernieuwde uitstraling van uw interieur. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 

  • P102
0 sterren op basis van 0 beoordelingen