MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Anti-Siliconen Vloeistof ALKYD met Pipet 30 ml

Avis Anti-Siliconen Vloeistof voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten.

Avis
€12,92 €9,00
€7,44 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 20 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Anti-Siliconen Vloeistof voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Avis Anti-Siliconen Vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Een paar druppels Avis Anti-Siliconen Vloeistof toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm. Avis Anti-Siliconen Vloeistof beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.


Toepassing:


Avis Anti-Siliconen Vloeistof is geschikt voor alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen binnen en buiten. Met het handige doseerdopje of druppelflesje voegt u gemakkelijk de juiste hoeveelheid toe aan de lak of vernis, vervolgens de lak of vernis even goed omroeren.

DOSERING: 30 ml verpakking : 3 druppels op 100 ml

LET OP: Voor watergedragen lakken en gebruik dan de Avis Ant-Siliconen Aqua Vloeistof.

04-06-2024 10:36

De oplossing tegen siliconen vervuiling.

16-03-2023 18:35

Geen idee dit merk nooit gehad dit ga ik ondervinden ,ik het van Sikkens ooit.

4 sterren op basis van 2 beoordelingen